TODAY I WANNA WEAR #4

| Weekend kjole | H&M taske | Birkenstock Sandaler | Kiomi Solbriller |

Kunne vejret fra i fredags ikke lige vende tilbage? Her i Nordjylland blæser det helt vildt og i går stod det ned i stænger hele dagen. Hvis vejret i hvert fald tillod det, ville jeg iklæde mig sættet for oven. Er SÅ vild med kjolen og den kunne være så lækker i bare ben, sandaler, en stor taske og lækre solbriller. Kjolen koster kun 175,-, så bestemt en fin pris for en kjole i lækker kvalitet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Ja, jeg ligger også med tæppe om aftenen, fordi der er så møg koldt. Håber, at den kommer i næste uge, hvor min ferie starter 🙂

  1. Ja, lige præcis. Kunne godt forestille mig det iført bare ben, solen mangler bare lige!

   Tak og i lige måde 🙂

  1. Nej, kan jeg virkelig heller ikke og at der er et helt år til sommer :|. Håber godt nok ikke, at den lader sig vente ret meget længere!

 1. Kjolen er den eneste som jeg ikke helt vil gå med.(Betyder ikke at den ikke er pæn) Men elsker virkelig skoene, rigtig dejlig vintages over dem, som jeg virkelig elsker. 🙂
  Håber du vil kigge forbi min blog 🙂

  Hav en god dag
  knus Angie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *