Louis Nielsens brillelook 2015

^ Charlotte & Sofie – sidste års vindere 🙂

For et par måneder siden tikkede der en mail ind i min indbakke, om jeg havde lyst til at deltage i Louis Nielsens brillelook 2015. Hell yeah! Jeg var 1 ud af de 12 udvalgte bloggere og for mig var det ret vildt og der gik ret lang tid før jeg egentlig helt havde fattet det. Så i onsdags tog jeg flyveren (for første gang i mit liv, heeelt alene) til København for at deltage i det første event, hvor vi fik en masse information om selve konkurrencen og den helt store præmie, som er en tur til Tanzania for at dele briller ud, som DU har mulighed for at donere. Så hvis du har et par gamle briller du ikke længere bruger, så aflever den til din lokale Louis Nielsen brillebutik og vær’ med til at gøre én forskel for mennesker i Tanzania som ikke har råd til en brille og heller aldrig får det. Det er vildt og hårrejsende, hvor taknemmelig et fremmed menneske kan blive for et briller som i ren tilfældighed passer personen.

Jeg vil i hvert fald gøre mit for at gøre en forskel og håber, at I har lyst til at sende mig til Tanzania og gøre velgørenhedsarbejde i en befolkningsgruppe, der virkelig har brug for det <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. De var også vildt lækre.

      Tak for det, synes også selv, at det er ret vildt :-). Tak og i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *