DIY: Opbevaring til badeværelset

Mit badeværelse er ekstremt lille og derfor er jeg nødsaget til at være kreativ med indindretingen derinde. Da jeg sidst var i IKEA fandt jeg denne kurv med tilhørende sugekopper til kun 35,-, som skulle sidde på væggen, men de skide sugekopper ville selvfølgelig ikke sidde fast på mine klinker (typisk!). Derfor tog jeg noget lædersnor fra Søstrene Grene og bandt kurven fast på badeværelsets eneste hylde og så var der plads til mine favorit hudprodukter.

Find kurven her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

 1. Hvis det kan trøste, så har jeg endnu ikke fået IKEA’s sugekopper til at sidde fast på NOGET som helst. I hvert fald ikke hvis det stadig skal bruges til noget, og ikke bare sidde i 2 sekunder som pynt. -_-

  1. Hmm øv. Det synes jeg er ret ringe. Tænkte, at de sagtens kunne hænge på mine fliser, da de reklamerer med dette :-(. Men de kan heller ikke sidde fast på spejlet.
   De skulle helst også kunne holde til noget!

 2. Hader os de dumme sugekopper 😛 det der er da en super lækker løsning søde 😀 mega fedt ! Skal jeg da helt sikkert prøve 🙂

  1. Det er da vildt ringe, hvis de slet ikke fungerer for nogen? Hmm.

   Ja, synes også selv, at det blev ret fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *