De perfekte basis items

| Bluse 149,- | T-shirt 99,- | Kjole 175,- | T-shirt 125,- | T-shirt 125,- |

Jeg er kæmpe fan af Basic Apparel og har en del af deres basis T-shirts og et par bukser derfra. Har en af dem på i outfittet her. Og lige nu kører Designersandfriends 50% på alle styles fra Basic Apparel og så er det med at slå til. Jeg overvejer om jeg skal klikke kjolen hjem. Perfekt her til sommeren med en let cardigan over.

Og så vil jeg snart pakke en taske og kører en tur i kolonihaven og nyde det gode vejr :-). Hvad skal I lave i weekenden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Super fine ting! Jeg kunne bestemt godt bruge flere basisting i min garderobe, specielt t-shirts. Og hvor lyder det dejligt med kolonihaven. Jeg skal selv bare slappe af og forhåbentlig nyde noget godt sommervejr 🙂

  2. Jeg har faktisk slet ikke noget fra det mærke.. Men basis er godt 🙂
    Håber at solen varmer lige så dejligt i kolo, som den gør her på Østerbro 🙂

    1. Synes de holder så godt og er lækre i kvaliteten.
      Det gjorde den bestemt – det var simpelthen så skønt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *