Dagens #125

| T-shirt Bruuns Bazaar | Bukser Rabens Saloner | Stiletter New Look | Briller Bruuns Bazaar | Ur DW | 

Som jeg nævnte for et par uger siden, er jeg blandt de 12 udvalgte bloggere som deltager i Louis Nielsens brillelook 2015 konkurrence, og den første opgave var at udvælge et par briller fra Bruuns Bazar og style dem med en T-shirt fra Bruuns Bazar og hårprodukter fra Gunbritt. Jeg havde valgt at køre en lidt afslappet stil peppet op med et par sorte stilletter og krøllet hår. Da jeg fik opgaven var de forladte bygninger ved havnen det klare valg. Det repræsenterer Aalborg og byens udvikling indenfor industri. 

Brillens valg var lidt svær. Det eneste jeg kunne udelukke var, at de ikke skulle være sorte. Det klæder bare slet ikke mit ansigt og derfor faldt valget på et par i den flotteste blå farve.

Og tusind tak til min mega højgravide fotograf, som kan føde når som helst <3.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *