Dagens #124

| Kjole H&M Trend | Taske H&M | Sko H&M | Halskæde Jane Kønig | Solbriller Ray-ban | Ring Jane Kønig | Ur DW |

Lige for tiden har jeg næsten bare ben uanset hvad. Jeg bliver idiot af, at vi ikke snart kan få noget sommervejr i stedet for de sølle 14-16 grader vi har lige nu. Men i Tirsdags var der faktisk super lækkert vejr, hvor billederne også blev taget inden jeg tog til studentergilde ved min kærestes lillesøster. Jeg elsker simpelthen den kjole og har haft den på de sidste 3-4 gange jeg har været en tur i byen, så nu får den lige en lille pause ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

32 kommentarer

  1. Tusind tak :-).
   Ja, den er jeg virkelig også glad for. Har haft kigget på den så længe!

 1. Jeg er godt nok ikke hoppet i bare ben, men hvor kan jeg godt følge dig!! Sommer kom tak – NU!!!
  Det lyder hyggeligt med studentergilde – stort tillykke til din kærestes lillesøster 🙂

 2. Du ser så fin ud og somemrlig ud. Ja, jeg er også ved at blive skør af at der ikke snart kommer sol og varme!!

  Vi vil have sommertøj på og bare ben. det er juni!!!

  /Chau 🙂

  1. Tak for det :-).
   Ja, men de “lover” vist noget bedre vejr i næste uge og det passer mig perfekt, for der har jeg ferie ;-). Men lad os nu se 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *