Dagens #122

| Læderbukser Vero moda | T-shirt Gina Tricot | Taske Mulberry | Stiletter Bianco | Ur Marc Jacobs |

Åh, hvor er det bare dejligt, at de solstråler for alvor begynder at kigge frem. Og når vejret ser så godt ud som det gør i denne uge, så er det helt perfekt, at jeg kun skal arbejde på torsdag. I dag skal jeg på besøg ved søde Anja og besøge hendes lille nye prinsesse baby. Læderbukserne ovenfor er det eneste tøj køb jeg gjorde mig i maj måned og de var sat sindssyg meget ned, så med hjem kom de altså. Nu må jeg se om jeg får dem brugt :-).

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Hvor ser du fantastisk ud søde 😀
  Er sikker på du nok, skal få brugt de fine bukser – de er alt for lækre til dig <3

  Og stort tillykke med deltagelsen i Louis Nielsens Brille look – glæder mig til at følge dig 🙂

  / Liselotte

  1. Tusind tak søde :-). Det håber jeg også, at jeg kommer til.

   Mange tak – glæder mig også rigtig meget til at dele det hele 🙂

 2. Hvor er du bare hammer fin sødeste Katrine 🙂
  Og hvor snyd at du har fri alle de dage – nyd gerne lidt sol for mig 🙂
  Og det lyder bare så hyggeligt med baby hygge 😀

  1. Tusind tak sødeste Ida <3

   Det er SÅ dejligt. Har også haft en vild weekend med nattevagter. Hun var så LÆKKER 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *