Clinique; I en ny og forbedret udgave

Jeg har fået lov til teste denne lækre creme fra Clinique. Cremen er en ny og forbedret udgave til meget tør/kombineret hud, og passer perfekt til årstiden. Generelt er jeg faktisk ret glad for Cliniques produkter og har brugt dem i alle mine teenagerår, men efter mange års forbrug, blev min hud immun overfor dem, og jeg måtte kaste håndklædet i ringen og afprøve nye produkter. Jeg har dog igen fundet min kærlighed til Clinuque og havde helt glemt, hvor lækker denne creme efterlader ens hud. Det er ikke, fordi jeg har mange urenheder, men nogle gange slår min hud ud. Især hvis jeg har meget om ørerne eller jobbet tager ekstra meget på én.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Er kæmpe fan af Clinique og det eneste jeg bruger lige pt. Det holder min hud nogenlunde pæn uden jeg behøver at bruge foundation mm for at holde den pæn.

      Så er det med at holde ved, når man finder noget lækkert 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *