TODAY I WANNA WEAR #3

| Kjole Ichi | Taske Dixie | Sandaler Dixie | Halskæde Hvisk | Fingering Hvisk |

Hvor bliver sommeren og de varme grader lige af? Jeg længdes efter gå med bare ben og bare fødder. Men synes godt nok, at varmen lader vente på sig i år i forhold til sidste år! Men ovenstående outfit kunne jeg virkelig godt tænke at iklæde mig, når vejret viser sig fra en lidt bedre side. Kjolen har jeg lige klikket hjem og modtaget med posten til den nette sum af 179,-. Og så blev vi vist enige om for ikke så lang tid siden, at man aldrig kan få for mange tasker og sko, haha! ;-).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Ja hvad sker der for varmen..? Hvor bliver varmen af ?
    Men ih kjolen er fin 🙂 – Den glæder jeg mig til at se dig i 🙂

    1. Aner det heller ikke. Savner den godt nok. Har så mange sommer outfits i tankerne :-).
      Glæder mig også til at vise den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *