Lidt til sukkergrisen!

Jeg elsker slik! Som i virkelig, elsker! Jeg prøver at holde det til weekenden, men det er ikke altid, at jeg kan. For en uge siden siden stod der en hel kasse med vingummier fra Mermaid’s udenfor min dør, og de skal jo alle sammen prøvesmages, ikk? Alle de syv Mermaid varianter er inspireret af H.C. Andersens eventyr “den lille havfrue”. Gourmetvingummierne bliver fremstillet af de bedste råvarer, og så er de helt fri for konserveringsmidler, kunstige farvestoffer og aromaer samt gluten.

Mine klarer favoritter er; Koraller (smag af stikkelsbær, hyldeblomst og rabarber) og Himlens stjerner (æble, solbær eller hyldeblomst).

// Lavet i samarbejde med Mermaid vingummier //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Ej hvor fint, med HC Andersen inspiration 🙂
    Jeg har set dem i Mad og Vin i Magasin, men jeg har endnu ikke selv smagt dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *