DIY inspiration; Tavle

Jeg overvejer om jeg skal have sat sådan en tavle-sag op ude i kolonihaven, da jeg allerede har en lignende herhjemme. Trådnettene er oprindelig til at dekorere ens vægge med klatreplanter udenfor, men alternativet til en DIY tavle, er jeg altså ret vild med. To stks trådnet koster kun 79,- hos IKEA. Du kan finde dem lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Har set dem overalt på Pinterest og de er så fine! Tror dog ikke jeg kan få plads til en inde på mit værelse …
  Håber at du har en skøn dag (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  1. Det har jeg også herhjemme inde i stuen og det er jeg ret glad for, så tror, at denne kommer ud i kolonihaven at hænge 🙂
   Ja, det er jeg også ret vild med!

  1. Den er jeg også glad på, men der hænger også nogle dejlige damer på den <3
   Selv tak, sveske <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *