Dagens #121

| Kjole Kaffe | Kimono Ganni | Stiletter Bianco | Ur DW | Ringe Jane Kønig, Pieces |

Så fik jeg våget mig i bare ben. Det var en kold fornøjelse, siger jeg bare! Men jeg vil bare så gerne og gider snart ikke vente mere med at komme i mine sommerkjoler. De hænger så fint inde i skabet og vil så gerne ud og svinges. Men de lover, at sommeren kommer i starten af juni, så det sætter jeg næsen op efter ;-). Kjolen er ny og koster sølle 99,- og findes i et hav af farver (se flere af dem her) og kimonoen har I jo set før og kommer til at gå meget igen i løbet af sommeren. Elsker den!

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Jeg kan godt forstå at du ikke gider vente længere. Jeg vil også så gerne snart have sol og sommer og jeg har også lagt mærke til, at de lover en masse varme senere i den kommende uge 😀

  2. Super flot outfit, er vildt forelsket i din smukke kimono! <3 🙂 Og ja, kom nu sommer! Men kan se at de har noget bedre vejr på Sjælland end i jylland pt., så mon ikke det snart vender

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *