Dagens #119

| Kimono New Look | Nederdel H&M | T-shirt Asos | Solbriller Ray-banSko Converse | Smykker Carré |

Hva’ så? Nyder I ferien? Selv nyder jeg min i fulde drag. I går var jeg ude at så de sidste ting i kolonihaven og projekt byg-selv pallesofa er så småt sat i gang derude. Jeg glæder mig til, at det hele står færdig og kan snart se en ende på huset og jeg glæder mig også meget til at få vist nogle flere billeder af min lille hytte :-). Og jeg nød virkelig vejret i fulde drag i går, hvor jeg var iført mine nye Carré smykker som jeg købte til deres lagersalg, og aftenen blev brugt på karnevalsoptog i Aalborgs gader og bajere med to søde damer. I morgen skal jeg løbe 10(!!) km til iForm løb, er sgu lidt spændt på om jeg kommer helskindet i mål, haha! 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

29 kommentarer

 1. Jeg glæder mig så meget til en billede rundtur i den lille fine hyt 🙂
  Og hvor er du sej at du skal købe 10km – jeg hepper fra København 😀

  1. Jeg kan heller ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at være HELT færdig. Jeg kan nok altid finde noget at rette, men nu skal jeg påbegynde sofaen og så håber jeg snart, at den er færdig :-).
   Tak sødeste Ida <3. Jeg skal gøre mit bedste 😉

  1. Hvor er du sød, Eline :-). Tusind tak <3 Nogle gange bliver det de lette frisure, når håret sidder ud til alle sider ;-).

  1. Tak søde Camilla Julie :-).
   Er også blevet kæmpe fan af dem.
   Det gik faktisk over al forventning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *