Dagens #118

| Jakke St-Martins | Kjole Selected Femme | Støvler Moss Copenhagen | Taske Mulberry | Ur DW | Ringe Carré |

I går var jeg et smut forbi Carré’ lagersalg her i Aalborg, som jeg også skrev om i går. Jeg købte den fine hemsahånd, både den lille og den store udgave. Bagefter Carré’ lagersalg, tog Anne Cathrine og jeg på Café vi2 og spiste nachos i bedste vis, hvilket var tiltrængt. Jeg var i ført ny kjole fra Selected og ny jakke fra St-martins som er fundet til en uhørt lav pris på lagersalg.nu.

Ha’ en god weekend 🙂

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Enig med Eline, lokationen er rigtig fin, men du er finere og så er jeg vild med at du har gjort så godt køb til lagersalget. Og så er tasken jo bare så fin!!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *