Velkommen forår …

| Skjorte Soft Rebels 400,- 199,- | Jakke Soft Rebels 800,- 400,- | Sandaler Dixie 400,- 189,- | Taske Dixie 500,- 235,- | Tørklæde Dixie 200,- 79,- |

Jeg er kæmpe fan af, at graderne langsomt begynder at stige og at vi endelig kan mærke, at foråret er på vej. Humøret stiger i og med at solstrålerne viser sig mere og mere, blomsterne springer ud og solbrillerne kommer for alvor i brug. Jeg kunne sagtens forestille mig at iføre sættet ovenfor som jeg har fundet på designersandfriends, som altid har lækre varer til billige penge. Jakken ville være perfekt med et tykt tørklæde som vejret er nu og når der bliver lidt varmere, skjorten med bare (brune) ben. Selv har jeg klikket sandalerne hjem, dog i beige og dem glæder jeg mig til at få i brug.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

 1. Jeg er lige så stor fan af de stigende grader som du er 🙂 Og ja kom forår 😀
  Det er et rigtig lækkert outfit du har fundet frem og jeg ville ønske at jeg havde jakken og taske 🙂

 2. Sikke en fin jakke! Har du prøvet den på? Ved du, om det er/bliver irriterende, at den ikke kan lukkes? Og om det vil drille, at den bare hænger løs foran?
  Jeg har selv en kimono som overgangsjakke, og den er jeg glad for. Den er ikke irriterende, for den er slet ikke så løs foran – hvis du forstår?! 🙂

  1. Jeg har desværre ikke prøvet den på, men kunne forestille mig, at den var super flot :-).
   Det er sjældent jeg har lukket mine jakker om foråret (egentlig kun når jeg cykler og der er koldt) og går allerhelst med dem åbne, så for mig ville det ikke være irriterende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *