Trådløse hovedtelefoner fra Sennheiser

Jeg har blogget om Sennheiser før og min begejstring for dem! De har netop nu lanceret en trådløs hovedtelefon som samarbejder med telefonen via bluetooth, hvilket gør hovedtelefonerne mere hånterbar. Jeg synes i hvert fald, at det kan være irriterende at holde styr på en ledning, der altid formår at få viklet sig fuldstændig ind, og som oftest er besværlig at få viklet ud igen. Udover, at de er trådløse, så spiller de altså helt fantastisk! Lyden lukker tæt på dine ører og lukker alt udenfra støj ude.

Du kan finde dem lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Hej Katrine
    Ved ikke om min mail er røget i spam. Men du har vundet en af plakaterne fra Vissevasse, som du deltog i på min blog. Så tjek lige din mail, sendte den til dig i mandags. 🙂

    1. Hej søde Charlotte. Jeg har netop lige set det, har først haft tid nu, til at sidde foran computeren. Så har sendt dig en mail retur 🙂

  2. F… de er fede!! Og ja det er jo vildt gennemtænkt at de er trådløse. Jeg kan slet ikke tælle hvor mange gange min ledning har sag sig rundt om cykelstyret eller sadlen, hvor jeg har været ved at falde pga det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *