TODAY I WANNA WEAR #1

| Bluse Karen By Simonsen | Skindbukser Selected Femme | Espadrillos Selected Femme |

Jeg snakkede i sidste uge om, at jeg var vild med de helt lyse farver, men overstående outfit kunne jeg virkelig godt tænke mig at iføre. Helt klassisk, men alligevel super lækkert. Er på jagt efter et par skindbukser og helst et par, der ikke sidder helt tæt og tænker, at parret ovenfor er et ret godt bud og så er de endda på tilbud. Jeg skal også have anskaffet mig et par skind espadrillios. Var ret glad for dem jeg havde sidste år, men tror de må lade livet i år, da de er gået op i siden. Jeg vil helst ikke give en formue for dem, og dem fra Selected Femme står til en rimelig fornuftig pris og så endda i skind!

Alle sagerne er fundet inde på starfashion.dk, hvor man kan få yderligere 10% på allerede nedsatte varer ved at indtaske rabatkoden 10% indtil den 15/5, så hvis du ligesom jeg, har forelsket dig i nogle af deres fine sager, så synes jeg helt sikkert, at du skal benytte dig af koden ;-).

Nu vil jeg smutte ud i kolonihaven og nyde det gode vejr i haven og få malet resten af huset indvendig. I må have en dejlig dag 🙂

// I samarbejde med starfashion.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Det er virkelig også et lækkert sæt du har fundet frem 🙂
  Og det lyder bare så hyggeligt med kolonihaven. Ih ville ønske at jeg boede i Aalborg, så ville jeg komme og nyde det sammen med dig 😀

  1. Synes også det er vildt fint 🙂
   Åh, søde Ida. Det kunne altså bare være vildt hyggeligt. Snak og en god flaske vin 😀

 2. Super lækre bukser!! Det ser nemlig cool ud når de ikke absolut sidder helt tæt på benene, men er lidt loose i det 😉
  Hvor lyder det altså bare smadder hyggeligt med kolonihave, malerprojekt og solskin generelt i have. Ville jeg godt have sådan én, men jeg må nøjes med min lille altan på 1. sal. Det er nu også hyggeligt nok 🙂

  1. Ja, lige præcis. Det er jeg kæmpe fan af 🙂
   Det er så hyggeligt og fik malet en del i dag, så det er lækkert. Jeg har også en altan herhjemme, men trængte til at kunne komme ud i min egen have og glæder mig så meget til sommer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *