TODAY I WANNA WEAR #2

| Light Jeans | Nude Leather Sandaler | Stribet T-shirt | Oxideret Halskæde |

Jeg synes virkelig, at de forskellige webshops frister lige i øjeblikket med lækre forårs -og sommersager. Især striber går igen, både de brede og de tynde, og dem er jeg heldigvis kæmpe fan af; striberne. Selv har jeg egentlig ikke ret mange items, der er stribet, men skal helt sikkert have tilføjet nogle flere og synes, at T-shirten på collagen er ret fin. Tænker, at bruge den både til en stram nederdel og lyse jeans. Skoene er jeg også ret forelsket i – de er simpelthen så fine og farven er lige mig, så tror jeg skal ned at kigge om ikke, at de har den i min lokale Pieces.

Pieces har også et stort udvalg af halskæder. Du kan se deres udvalg af halskæder her. Er ret vild med det samarbejde Pieces’ laver i samarbejde med Julie Sandlau. Synes smykkerne er helt fantastiske og til nogle meget fornuftige priser, så vi alle sammen kan være med. Selv har jeg to fingerringe derfra i oxideret, som jeg flittigt bruger. Har et godt øje til halskæden på collagen – simpel og feminin = lige mig.

// I samarbejde med Pieces //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Det outfit skriger jo bare sommer 🙂
    Jeg kan godt forstå at du er vild med striber, jeg eger til gengæld heller ikke så meget med striber, nu jeg tænker mig om… Men jeg hopper også gerne med på vognen 😀

    1. Ja, lige præcis!
      Det gør jeg heller ikke. Måske en enkelt bluse indtil videre, så det er ikke meget :p.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *