Nu med påskeferie!

Jeg er netop lige kommet hjem fra arbejde og nu er min påskeferie påbegyndt med benene oppe, en kop the, det nye boligblad fra Bahne og en ansigtsmaske inden jeg får besøg af to veninder i aften til aftensmad og vinhygge. Perfekt start på en dejlig mini ferie, som primært skal bruges i kolonihaven. Jeg skal i gang med at male huset både udenfor og indenfor, og så småt påbegynde projekt have, hvad der skal hives op, hvad der skal blive og hvad der skal plantes af grøntsager. Jeg har lagt et billede ud på instagram af det lille vidunder og du kan se det lige her.

Og tilbage til ansigtsmasken. Kan love jer for, at den er effektiv! Det er virkelig noget jeg gør for sjældent, altså til at lægge en ansigtsmaske. Jeg har bare ikke altid tålmodigheden til at lade den sidde i 30 min før den skal. Når jeg renser mit ansigt, lægger maske mm. skal det gå hurtigt! Men nogle gange er det bare lidt rart at ligge på sofaen efter en lang dag på jobbet med benene op og en maske på. Desuden kører Beautyadakemiet en konkurrence på facebook lige her, hvor du kan vinde en tilsvarende maske.

Hvad skal jeres påskeferie gå med? 🙂

// I samarbejde med Beautyadakademiet //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. Rigtig god ferie. 🙂

    Jeg var til påskefrokost i går, i dag har jeg fået styr på et tons jobansøgninger, og i morgen skal jeg arbejde. Planlægger lidt at holde fri søndag, inden jeg fortsatter arbejdet fra i dag på mandag. 😛

    1. Det var helt bestemt en god mini ferie :-). Det er heller ikke dårligt med afslapning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *