DW | Classy

Ure er ligesom sko, dem kan man aldrig få for mange af, vel? Jeg har i hvert fald efterhånden en lille fin samling (som jeg snarest får lavet et separat indlæg på) og bærer stort set altid ur. Jeg har i forvejen classic udgaven med stor urskive, men nu er jeg så heldig, at jeg også er indehaver af dette fine classy med lille urskive og sten. Jeg glæder mig til at få det taget i brug.

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og nydt det gode vejr :-). Min blev brugt i blokhus sammen med min kæreste og en kæmpe stor is, og i kolonihaven med en masse dejlige mennesker!

Find det på tilbud her. (ellers er der mange bud på fine ure lige her.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *