Duften af forår; blandt favoritterne

| Clinque Aromatics in White| Clean Air | Emporio Armani She |

Har egentlig med tiden fundet frem til mine favoritter blandt parfumer. Jeg går sjældent udenfor min komfort zone og går altid tilbage til de samme. F.eks. har jeg haft Emporio Armani she (som faktisk ofte er på tilbud til 199,-) som favorit siden jeg gik i gymnasiet og den har været på hylden lige siden. Ligeledes er coco chanel mademoiselle én, der også altid står på min hylde. Men jeg har tilføjet to mere til favoritterne. Har egentlig også altid været glad for Clean parfumerne, men synes hurtigt jeg bliver træt af dem. Så jeg giver clean air en chance! Clinique parfumen er lige i min stil – ikke for kraftig i duften, men stadigvæk sød og intimerende. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Jeg har også overvejet om jeg ikke skal tilføje Clean Air til min parfumehylde (:
  Og så fortæller du nu om Clinique parfumen – den må jeg lige ned og dufte i byen. Den lyder spændende 😉 <3

  1. Jeg har selv afprøvet 3 af clean parfumerne og er vild med dem 🙂
   Clinique kan jeg i hvert fald klart anbefale – den dufter helt vildt godt 🙂

 2. Jeg har også lige fået Clean Air (min første Clean). Og jeg synes at den er så god!! Ellers er jeg ret glad for Chanel Change den grønne. Den er også god 🙂

  1. Jeg er godt nok også kæmpe fan af clean parfumerne :-).
   Chanel er også altid en sikker vinder. Har selv deres coco chanel mademoiselle – den er simpelthen så god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *