Dagens #114

| Kimono Envii | T-shirt H&M | Jeans Gina Tricot | Støvler Moss Copenhagen | Taske Erbs Denmark | Solbriller Rayban | Ur Daniel Wellington | Ring Skagen |

Jeg har fri i dag efter 6 dages job og jeg tror, at dagen skal bruges på en lille løbetur, at rydde op og ellers bare afslapning på sofaen. Det trænger jeg efterhånden til. Jeg er lidt misundelig på jer, der har påskeferie, så heldig er jeg ikke endnu. Skal arbejde torsdag og fredag og så skal resten af min miniferie bruges på hygge med savnede veninder og en tur i kolonihaven, og så småt komme i gang med at gøre den i stand og få den indrettet :-). Og så er det jo helt perfekt, at de har lovet godt vejr i den kommende weekend! Så mon ikke det første glas vin eller øl i det nye lille hus, skal nydes derude?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Elsker din frakke 🙂
    Jeg er lige kommet afsted i sommerhus og sender dig en tanke 🙂
    Og glæder mig så meget til at se mere til dit lille nye fine hjem 🙂

    1. Åh, det misunder jeg godt nok en smule. Glæder mig vildt til weekenden 🙂
      Jeg glæder mig også til at vise billeder af den 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *