Tip: Pastelfarvet opbevaring

Jeg var et smut i Kvickly i dag, efter jeg hentede min nye cykel. Jeg er stor fan af Kvicklys non-food afdeling, og jeg faldt over nogle småting til blandt andet kolonihaven, men også ting til lejligheden. Jeg fandt den fine pastelfarvet krukke til kun 30,- som jeg vil bruge til the. Overvejer om jeg skal have et par stykker mere. De fåes i rosa, hvid og lyseblå.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Ej en god ide. Jeg har en Design Letters krukke som jeg bruger.
    Det er nemlig pænt og smart 🙂
    Og så glæder jeg mig til at se billeder af kolo 🙂

    1. Jeg har altid haft mit løse the i de oprindelige poser, men synes det er meget finere med disse 🙂
      Jeg glæder mig også super meget til at vise billeder, når jeg har fået malet mm 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *