Tip: Concealer + foundation i én

Jeg går sjældent med foundation med undtagelse af en tur i byen eller hvis min hud skaber sig som en vred teenager! Jeg føler ikke rigtig, at min hud kan ånde, når jeg har foundation på, og derfor undlader jeg det til hverdag, og synes heller ikke, at man skal påføre sit ansigt mere end højest nødvendigt. Og når det så endelig kommer til brugen af foundation har jeg afprøvet denne fra Clinque. Egentlig er det ikke kun en foundation, men også en concealer. Den er så blød og lækker at påføre huden og dækker de små urenheder i huden, røde mærker og mørke områder. Jeg har i hvert fald fundet en ny favorit. Min er farven: Cream.

Find den lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *