Opskrift: Spinatpasta med kylling og champignon

I mandags blev denne lækre pastaret indlevet i mit køkken. Én jeg bestemt godt kunne have taget en portion mere af.

Følgende skal bruges (til 2 personer):

  • 2 stks kyllingbryst
  • 1 pakke brune champignon
  • 1 pakke spinatpasta
  • 0,25 dl madlavningsfløde
  • 4 fed hvidløg
  • Frisk timian
  • Parmesanost
Fremgangsmåde:
  • Skær kyllingbryst ud i mundrette stykker. Steg dem på panden og tilsæt frisk timian imens kyllingen steges. Skær champignon i skiver og steg ligeledes disse på panden, og tilføj hakket hvidløg og madlavningsfløde. Kog pastaen og hæl vandet fra, når dette er al dente. Tilføj champignon, hvidløg og madlavningsfløden til pastaen og rør sammen. Tilføj derefter revet parmesanost indtil massen er cremet. Læg derefter det hele i en dyb tallerken og læg dernæst kyllingen ovenpå og pynt med timian. Velbekomme 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Næste gang så er jeg sikker på at lidt stegt bacon som crunch lige ville gøre den endnu bedre 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *