Moroccanoil, passer på lokkerne!

Nu varer det ikke længe før solens stråler for alvor begynder at titte frem, og det varer heller ikke mange måneder før, at strålerne begynder at blive skarpere. Derfor er det også vigtigt at være forberedt, så håret ikke tager skader. Selv har jeg tre solbeskyttende produkter til håret som jeg flittigt bruger om sommeren, da saltvand, klor og solens skarpe stråler er hårde ved håret. Og ligesom huden trænger til beskyttelse allerede nu, hvor forårs solen er begyndt at vise sig, så gør dit hår altså også. Moroccanoil har en masse produkter som er forbyggende, men ligeledes også nogle produkter, når skaden er sket. Selv går jeg som oftest til frisøren i maj, så mit hår er klar til sommeren og igen engang i efteråret. Det var dog en undtagelse sidste år og det kostede 15 cm af garnet. Så husk at pas på dine lokker, især når solen er fremme.

Det er de færrest hjemmeside med hårprodukter, som har så stort et udvalg af Mococcanoil produkter som hair247.dk har. Faktisk overvejer jeg at klikke deres intense curl cream hjem, som er en leave-in conditioner, der har frugtgivende egenskaber. Og fugt er især noget min manke har brug for.

Hvilke Mococcanoil produkter er jeres ynglings?

// I samarbejde med hair247.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

4 kommentarer

  1. Jeg har kun prøvet deres olie og den var jeg også vildt glad for.
    Lige pt bruger jeg Agadir Argan Oil som også er rigtig god 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *