Bordspejl fra IKEA

Jeg var i IKEA for et par uger siden for at købe lidt småting til lejligheden. En veninde havde tippet mig om dette fine spejl til sølle 149,-. Så det kom med mig hjem. Nu pynter det fint inde i soveværelset med ynglings parfumerne og mine mest brugte smykker. Synes faktisk det har lidt Normann Copenhagen over sig og ligner bestemt ikke noget til kun 149,-.

Find det lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Det er helt vildt fint og ser meget dyrere og mere dansk designer agtigt ud. Åh, jeg skal også have mig sådan et fint spejl, når jeg en dag får en større lejlighed, hvor det kan få en fin plads 🙂

    1. Er også ret glad for fundet 🙂
      Synes det er så skønt at skifte ting ud i lejligheden lidt af gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *