11 bolig sager på budget

| Plaid 299,- | Trådkurv 80,- | Opbevaringskrukke 70,- | Håndklæde 49,- | Loftlampe 179,- | Lys 40,- | Spejl 129,- | Pudebetræk 30,- | Skærebræt 79,- | Salt og Peber sæt 70,- | Lysestage 40,- |

Det gode ved ikke at bruge penge på tøj og sko er, at der kan blive shoppet løs på boligfronten. Selv fik jeg købt pudebetrækket og en lignende trådkurv, da H&M havde fri fragt. Sengetæppet overvejer jeg om jeg skal klikke hjem – det ville passe perfekt til min mørke sofa som jeg egentlig har i tankerne om at skifte til en lys én af slagsen.  på et tidspunkt. Jeg synes bestemt ikke at boligsager behøver at være dyre. Selv er jeg ret glad for at gøre køb i søstrene grene, Sinnerup, Bahne, Tiger og lignende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

    1. Ja lige præcis. Jeg gider ikke give flere 100 kr for nips til hjemmet, hvis jeg kan finde noget tilsvarende i de billige butikker 🙂

  1. Haha du lyder ligesom mig 🙂 JEg vil også meget hellere bruge penge på boligting fremfor tøj.
    Kan huske da jeg var mindre, så ville jeg også hellere i Illums bolighus, end i selve Illum.

    1. Hehe, jeg har så godt nok lige været nede i byen og fyre en masse penge af på tøj, men det går vel nok også 😉

    1. Ja, den er så fin! Hehe, det er lidt i perioder, men lige for tiden har jeg bare lyst til at skifte alt ud i lejligheden. Men lidt tøj bliver det også til 🙂

  2. Jeg elsker også at gå på jagt efter fine og billige ting til boligen. Der behøver absolut ikke stå HAY eller Ferm living på alle mine boligting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *