Stine Goya Spring/Summer

Jeg elsker Stine Goya, både hendes print og designs og ville ønske, at jeg havde flere af hendes styles i garderoben, men desværre er det alt for sjældent, at jeg får brug for de fine kjoler hun laver. Dog skal jeg til bryllup næste år (ja, man er i god tid, men man kan vel godt have en kjole i sigte, ikk’?) og har allerede en lang kjole fra Stine Goya i tankerne i forårs farver og tænker, at den kunne være helt perfekt. Om jeg ville få den brugt efterfølgende, er jeg ikke klar over, men så må jeg finde lidt flere vennepar, der skal giftes, ha!

De tre kjoler på collagen ovenfor er fra hendes nye spring/summer kollektion, og der er så mange styles jeg har forelsket mig i, udover de tre  jeg har fundet. Det kan godt være en halv farlig omgang at kigge derinde, for den unge dame frister altså med hendes smukke print! Inde på webhoppen bruunbruun.dk har de faktisk udsalg på udvalgte Stine Goya styles og ellers kan resten af deres udvalg ses lige her. Faktisk er der mange besparelser, hvis man har is i maven og venter på, at tingene bliver sat ned.

// I samarbejde med bruunbruun //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *