Simpel morgenmadstopping

Det er ikke særlig tit jeg får morgenmad før jeg skal møde på job, hvis jeg møder kl 5 eller 6, da jeg prioriterer at sove 10 min længe, og så spiser jeg, når jeg kommer på job. Oftes er det bare en omgang havregryn eller en rugbrød og banan. Men de morgner, hvor jeg møder sendt eller helt har fri, må det altså godt være lidt ekstra lækkert. Favoritten lige nu er græsk yougurt med forskellig topping.

Til skålen ovenfor har jeg puttet vindruer, chili chokolade og hjemmelavet karamelliserede mandler som topping. Mandlerne er meget simple at lave.

Ingredienser:

  • Mandler
  • Rørsukker
Hak mandlerne i stykker (må gerne være groft) og varm rørsukker på en varm pande. Vent indtil det hele er smeltet. Vend de hakkede mandler i rørsukker, så alle er dækket til. Læg dem op på et stykke bagepapir og når de kølet lidt af, skiller du dem af i små stykker og lader det køle helt af inden de bruges.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

    1. Det kan jeg bestemt heller ikke. Kan slet ikke fungere, hvis jeg ikke får den 🙂
      Denne er i hvert fald blandt favoritterne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *