New in | Mulberry Effie bag

Jeg har tilføjet en ny mulle til samlingen. I denne omgang en lille én af slagsen, helt præcist en Small Effie Satc. Synes den er så fin og har en god størrelse og så elsker jeg farven og formen. Jeg fandt den på tilbud i loftbyloftet, hvor den stod mutters alene, så den skulle da med hjem. Det betyder altså også, at indkøbet af nye spisebordsstole udsættes til næste måned, haha 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Ej den er fin!! Jeg er dybt misundelig 🙂
    Hvor er du heldig at finde så smuk en taske på tilbud – jeg ville heller ikke kunne have holdt mig tilbage.

    1. Er også vildt glad for den 🙂
      Ja, forstår heller ikke, hvorfor der ikke var nogle, der havde slået til før mig. Den stod bare der og sagde “tag mig med hjem” 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *