Nemme bounty kugler med kun 3 ingredienser

Jeg har længe villet lave sunde bounty kugler som kunne erstatte min søde tand, synes bare, at mange af opskrifter indeholdte ting jeg med tiden ikke ville få brugt. Så jeg prøvede mig lidt frem med disse og de blev super lækre.

Ingredienser:

  • 100 g kokosmel
  • ½ dåse kokosmælk
  • 200 g mørk chokolade
  • (sødemiddel, hvis man vil have dem sødere, kan undlades)
Bland kokosmælk og kokosmel i en skål (her tilsættes søde midlet, hvis det ønskes). Form små kugler og sæt chokoladen over i et vandbad. Vend kuglerne i chokoladen. Vær’ forsigtig, da kokos’en nemt deler sig. Drys kuglerne med kokos inden de sættes til afkøling i køleskabet. Og så er der sund snack til den søde tand 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

    1. Jeg tager det hele ud af dåsen og rører det sammen og tager halvdelen af det, ellers bliver det for flydende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *