Feel good on the inside

Jeg går meget op i kvaliteten af mine bh’er, ikke så meget mine trusser, som ofte er en sammen-pak med tre stks. fra H&M. Men en bh i god kvalitet holder altså i mange år. Mine favoritmærker er Femilet og Triumph, som laver velsiddende bh’er til fantastiske priser. Bh’en ovenfor er fra Triumph og sidder perfekt og denne model er velegenet til både en stor og en lille barm. Elsker de små detaljer ved stropperne og ellers, at resten af bh’en er enkel. Den er fra deres true curves forever kollektion, og findes også i hvid, lilla og rød (dog er den røde ikke online på deres webshop endnu). Find den i sort lige her.

Bh’en er fundet på Tryde Andrès’ webshop, hvor du kan finde et hav af smukke sager, ikke kun undertøj, men også læderjakker fra Munderingskompagniet, tøj fra Coster Copenhagen mm. og hvis du er heldig at bo på Fyn, så har de også en fysisk butik. Jeg er i hvert fald blevet fristet af nogle af tingene på deres webshop.

// I samarbejde med Tryde Andrès //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Vi har åbnenbart samme undertøjsskuffe, jeg køber et sæt en god bh og en underdel. Til hverdag bruger jeg så bh’en sammen med de der billige bomuld fra H&M, og de dage hvor jeg gerne vil være fin/lækker fra inderst til yderst så bliver det hele sættet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *