Et sundt alternativ: Mellemmåltid

Jeg har tendens til at blive fristet af usunde sager imellem mine hovedmåltider, og prøver så vidt muligt at holde det til grøntsager, nødder mm. Men den holder ikke altid. Slet ikke de uger, hvor jeg træner 3-4 gange om ugen, så er trangen til søde sager, chips og lignende bare større. Når jeg har været til spinning har jeg altid en nutrilett bar med mig i tasken. Det er nemt og hurtigt og ikke mindst et sundt alternativ. Jeg bruger ikke deres barer til at erstatte et hovedmåltid, men benytter mig i stedet for af deres supper, som smager super lækkert, hvis middagsmaden eller aftensmaden bliver skiftet ud.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Den der med seasalt er rigtig god, har også altid sådan en på lager 🙂 Prøv også den der hedder noget med cookie, den er vildt god også, dog er den næsten for slikagtig, og det føles forkert, når den skal fungere som mad 🙂

    1. Ja, den er vildt god. Den har jeg også smagt. Men ja, de smager meget af en chokolade bare 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *