Ebay Goodies #21

Retro ur 86,- | Lyskæde 60,- | Taske 109,- | Bluse 46,- |

Endnu en omgang eBay tips. Er ret vild med retro vækkeuret og lyskæden kunne virkelig også være fin på min trådtavle. Det er faktisk ved at være lang tid siden sidst, at jeg har købt noget på eBay. Har ikke taget mig tiden til at lede derinde – det må jeg få rettet op på igen. Hvis I har fundet nogle lækre sager på eBay må I meget gerne linke i kommentarfeltet 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

  1. JEg tror at jeg er ved at være en af de eneste, som endnu aldrig har prøvet at handle noget på Ebay. Også selvom I alle logger med nogle gode ting 🙂

    1. Ja, det er så fint 🙂
      Jeg er heller ikke den bedste, men nogle gange falder man over nogle virkelig fine sager 🙂

    1. Ja, det skal man. Men når man giver sig tiden, er der virkelig også nogle lækre sager at finde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *