Day Birger ét Mikkelsen’15

Jeg er stor fan af Day ét Mikkelsens weekendtasker, kosmetik punge og toilettasker. Størrelserne er praktiske og looket er klassisk. Jeg har selv en sort weekendtaske som jeg bruger til træning og når jeg er på weekendtur hos mine forældre. Den har en praktisk størrelse til et sæt ekstra tøj, toilettaske og et par ekstra sko. Lige til alt det nødvendige. Deres toilettasker har også passende størrelser og den grå på collagen er allerede på min ønskeliste, da den lige kan indeholde det ekstra end den jeg har i forvejen. Alle taskerne og toilettaskerne er fundet på webshoppen; Rikke Solberg, som virkelig har mange lækre sager fra Custommade, By Malene Birger, Billi Bi og mange flere. Jeg kunne i hvert fald købe mig fattig derinde, men jeg nøjes med at drømme. Har ikke købt tøj eller sko i hele februar måned, og det har virkelig været befriende og overvejer, om jeg skal tage marts måned med også, så jeg kan få klikket de spisebordsstole + spisebord hjem som jeg går og drømmer om.

Er du lige så vild med Day ét Mikkelsens tasker som jeg er?

// I samarbejde med Rikke Solberg //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

 1. Deler helt klart din begejstring for deres fine tasker!

  Har deres klassiske sorte taske, og så to af deres toilettasker – den grå du har på billedet, bare i sort, og den i samme farve og mønster i lille toilettaske, som er den perfekte kosmetik-pung! <3

  Tag meget gerne et kig:
  annamoellerlarsen.blogspot.com ♥

  1. Det var også en dejlig samling du har :D. Skal helt sikkert også have tilføjet nogle flere til samlingen!

 2. Jeg har ikke en selv, men jeg er nu fan alligevel. Synes at de virker så praktiske og har nemlig den perfekte weekends størrelse.

 3. Jeg er SÅ vild med de tasker! Har selv både en stor taske, en makeup pung og en toilettaske derfra. De er SÅ fede, og til så god en pris! 🙂
  – julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *