Dagens #106

  | KimonoEnvii | KjoleMaché | Støvler – Pieces | HalskædeJane Kønig | UrDaniel Wellington |

Jeg er så heldig at have fri helt indtil på mandag! Meningen var egentlig, at jeg skulle have været i London i denne uge, men det blev desværre forhindret, super ærgerligt! Havde virkelig glædet mig, men det må blive en anden god gang. Har også nok, at give mig til alligevel, når det kommer til stykket ;).

Kjolen ovenfor er faktisk en forholdsvis ny sag som jeg købte på udsalg. Min januar måned bliver nok den dyreste måned i år, men der har også været mange fristelser og ekstremt gode tilbud. Har allerede vist et lækkert mulberry køb på instagram og hun bliver også snart vist her på bloggen 🙂 Og koden 1501katrine giver stadigvæk 15% på et valgfrit Daniel Wellington ur.

 Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

32 kommentarer

  1. Tak for det, er også rigtig glad for den :D.
   Ja, det er super ærgerligt. Det var også det, der var meningen med turen, men nok meget godt for pengepungen 😉

 1. Rigtig fint outfit, søde Katrine 🙂
  Uh ja, min januar har også været lidt af en dyr omgang! Februar bliver nok – hvis jeg kan holde til det – lidt af en tørkeperiode 😉

 2. Øv det lød ellers vildt lækkert med en tur til London 🙂
  Og ja mht alle de fristelser som er over det hele, jeg har dog holdt mig fra det hele – jeg fortjener næsten en præmie 😉

  1. Ja, det var ret ærgerligt, men så får jeg lavet så meget herhjemme som alligevel skulle gøres, så det er ok ;).
   Hvor er du sej, ja det synes jeg faktisk, for jeg er virkelig en svag sjæl 😉

  1. Mange tak for det søde Liselotte 😀
   Jeg har taget den i en str. M – synes den er lidt stor i str. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *