Dagens #109

| Kimono Moss Copenhagen | Kjole H&M | Støvler Pavement | Ur Casio | Halskæde Jane Kønig | Armbånd By Caroline Abel, Jane Kønig | Ring Kranz og Ziegler |

I aften skal jeg i biografen med tre veninder. Vi skal se fifty shades of grey (surprise!). Vi vel nok også snart de sidste kvindemennesker, der ikke har set den. Jeg glæder mig til at se den og har som sådan ikke nogle store forventninger til den, da der både har været gode og dårlige anmeldelser. Nå, men til outfittet. Egentlig iført ene af gamle sager, undtaget kimonoen som jeg købte for 1,5 måned siden, men ikke rigtig har fået taget i brug før nu.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

  1. Det lyder så hyggeligt – og bare rolig du er ikke den sidste. Jeg har heller ikke set den og tvivler på at den bliver set i biografen!!

  2. Jeg har heller ikke set den endnu – så du er ikke den eneste 😉 Jeg er ikke helt kommet med på hypen endnu. Men jeg regner stærkt med at skulle se den på et tidspunkt! Flot outfit 🙂

    1. Er også glad for den og glæder mig meget til at bruge den noget mere til foråret og sommeren 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *