Dagens #108

| KimonoH&M | SkjorteH&M | StøvlerThe Last Conspiracy | TaskeMulberry Bayswater |

Et dagens fra i sidste uge, hvor der stadigvæk var masser af sne! Pænt er det nu, hvor det lige er faldet. Et dagens med næsten ene af nye sager, i hvert fald skjorten og min elskede kimono som jeg glæder mig til at mixe på kryds og tværs, og ikke mindst til at bruge den som jakke til foråret og sommeren. Jeg tænker også, at den kunne være vildt fin til et par lyse jeans, hvilket jeg egentlig ikke ejer. Det problem må jeg rette op på. Disse her kunne i hvert fald være en mulig kandidat.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Stemmer for du printer et af de smukke billeder og sætter op på din opslagstavle skatte!! for nøj nogle virkelig smukke farve kompositioner du har gang i med omgivelserne, sneen og outfittet!! <3<3

    1. Hehe, gider ikke have billeder af mig selv til at hænge :p. Men ja, farverne er super fine sammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *