Dagens #107

| JakkeSelected Femme | Læder Nederdel – Noisy May | BluseClaire | Støvler – Moss Copenhagen | TaskeMulberry |

I var mange, der var vilde med min jakke, da jeg viste den frem på instagram og jeg er også selv ret begejstret for den. Til jer, som er interesseret i den, kan den findes inde på Asos til halv pris (link under sidste billede). Og så selvfølgelig min nye mulle i aktion. Hende er jeg altså også ret glad for, og så var jeg iført endnu et kup fra lagersalg.nu bestående af strik blusen, som er dejlig varm her i den bidende kulde.

Og så lysnede jeg faktisk selv spidser i sidste uge, i håb om en omgang ombré-lignende farvekombination – ja, øvelse gør mester ;-). Næste forsøg bliver min leverpostejfarvet bund, som trænger en del!

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

26 kommentarer

  1. Det er virkelig pænt. Jeg ville sådan ønske jeg kunne rocke sådan en nederdel, men små børn og leg på gulvet er ikke en god kombination med nederdel…

  2. Hvor ser du bare skøn ud søde Katrine. Elsker at der er så meget ro over dine billeder og dig selv.
    Og så er jeg vild med din nederdel og ja Mulle behøver vist slet ikke at blive omtalt – den er bare så fin og størrelsen helt perfekt 🙂

    1. Åh, tusind tak for det søde Ida og for dine altid søde kommentarer <3. Det giver altid et smil på læben 🙂
      Ja, hun er helt perfekt 😀

  3. Ihhh den mulle der altså <3 !! Den er bare så skøn… Dejlig outfit søde og jakken er bare så sart og fin ! 🙂 Passer så fint til de snehvide omgivelser.. 🙂 Dit hår ser altid fantastisk ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *