Planer om London tur

Som jeg har skrevet i indlægget “I 2015 vil jeg …”, havde jeg planer om en London i starten i februar sammen med en veninde, men rejsebureauerne har fundet ud af, at der er mange, der gerne vil til London på januar/februar udsalg og derfor er priserne sat ret meget i vejret. Det er super ærgerligt, for så er der betydeligt mindre at shoppe for i Londons gader, og så går det sjove ligesom af det. Jeg kigger dagligt på flyrejser fra Aalborg til London, for at se om ikke jeg kunne være heldig at finde nogle flybilletter til en fornuftig pris. Lige pt er det Norwegian, der kan gøre det billigest, men stadigvæk er priserne høje og oftest fra København. Det gode ved ticket2travel er, at man kan finde det billigste eller det hurtigste fly til den ønskede destination. Udover det kan man booke fly og hotel enten sammen eller hver for sig. Jeg foretrækker selv at booke både hotel og fly sammen, for så er der styr på tingene og som regel er der bus til og fra hotellet inkluderet i prisen. Men oftest kan det faktisk gøres ret billigt, hvis fly og hotel bliver booket hver for sig, så jeg må give det et forsøg.

// I samarbejde med ticket2travel //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Åhh vil virkleig også gerne snart til London igen 😀 Havde faktisk planer om det sidste år, men det blev ikke rigtig til noget, men mon ikke vi når det på et tidspunkt. Min kærete har aldrig besøgt byen, men jeg har været to gange på studietur og elskede det!

  2. De gange jeg har været i London har været i Marts , så er foråret lidt mere på vej og det er skønt både med shoppetur og bagefter afslapning i parkerne .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *