Perlebyg med jordskokker og bacon

Jeg har den forgangene uge eksperimenteret lidt mere med aftensmaden. Denne gang blev det til en nem og hurtig perlebygssalat med rester fra køleskabet og nogle tingene kan undlades eller byttes ud med andre råvarer (f.eks kylling). Det gode ved perlebyg er, at det er sundt og mætter en hel del.

Ingredienser:

  • Perlebyg
  • Jordskokker
  • Hvidløg
  • Skalotteløg
  • Bacon
  • Salt & Peber
  • Hønsebouillon
  • Friske Champignon
  • Spinat
  • Parmesanost
Fremgangsmåde:
  • Start med at skylde perlebyggen grundigt i kold vand. Koges derefter med en bouillon terning i ca 15-20 min. Imens skæres alle grøntsagerne i små tern. Svits skalotteløg og hvidløg på en pande og tilføj derefter resten af grøntsagerne. Når perlebyggen er kogt tilføjes de også på panden og det hele røres rundt. Steg bacon på panden og tilføj det til resten. Smag til med salt og peber. Slut af med revet parmesanost på toppen inden servering. Velbekomme 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *