Månedens favoritter; December

Først og fremmest: GODT NYTÅR til jer alle. Håber I havde en fantastisk aften. Det havde jeg i hvert fald. Og nu til et lidt forsinket månedens favoritter, men har haft meget at se til de seneste dage og derfor kommer indlægget først nu. Favoritterne i denne måned består kun af make up. Faktisk kun en enkelt ny sag (læbestiften), ellers har de andre to været faste følgesvende igennem lang tid.

  • MAC Læbestift: Det er faktisk min første er slagsen og er allerede ret vild med den, så derfor står der også flere på ønskesedlen. Jeg er ikke så god til kraftige farver. De dur bare ikke til mig. Men denne er virkelig fin og giver en flot lyserød farve uden at være for voldsom. Farve: Lovelorn A53. (kan desværre ikke finde den online)
  • Rimmel “wake me up” concealer: Denne er og bliver min favorit og så er den budgetvenlig. Den er ofte på tilbud ellers køber jeg den på ASOS, hvor den er noget billigere end i dk. Den dækker rigtig godt og jeg bruger den både til øjenområdet og til mine urenheder. Farve: Soft beige.
  • Oriflame Eyebrow Kit: Jeg elsker dette lille øjenbryns kit fra Oriflame. Farven dækker godt og er nem at styre med den tilhørende pensel. Desuden er den lyse af farverne en voks som puttes på inden farven, så brynene bliver, hvor de skal. (lige nu er den sat ned til 49,- i linket ovenfor)
Vinderen af Ray-Ban solbrillerne blev: Liselotte. Stort tillykke med det. Har sendt en mail afsted til dig. Der kommer endnu en konkurrence i januar, som jeg glæder mig til at vise jer.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Godt nytår! Jeg er helt vild med farven på læbestiften, desværre synes jeg ikke rigtig at læbestift klæder mig, ellers havde jeg helt sikkert skrevet den på min ønskeliste med det samme. 🙂

    1. Det gør det heller ikke rigtig på mig medmindre de er lidt neutrale som denne 🙂

      Også godt nytår til dig 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *