Lille udpluk af julegaverne

Først og fremmest havde jeg en vildt hyggelig juleaften og jeg fik så mange fine sager i gave og ville lige vise jer en lille del af dem. Udover sagerne på billedet fik jeg sportstøj, yoga måtte, penge, blue-ray afspiller og en global kviv.

Der er ofte møg koldt i min lejlighed, så derfor var et par lækre filt futter fra Glerups på ønskelisten. Ringen fra Jane Kønig har jeg også vist på instagram og er allerede brugt en del siden jeg fik den. Royal Copenhagen kopperne er så fine og ekstra gode til at holde varme drikke varme i længe tid og så i smukke farverne. Sidst min ikke mindst en lækker lampe som skal sidde på mit store spejl i soveværelset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

  1. Det er da også bare nogle lækre gaver 🙂 Jeg vil gerne have de kopper der, men nu har jeg 6 andre RC kopper, og jeg kan jo ikke få det hele 😀 Så nyd dem for mig søde, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *