It’s all about the details

Daniel Wellington Classic

Jeg elsker smykker, ure og generelt små detaljer, og samlingen vokser ligeså stille. Med tiden som jeg er blevet ældre og færdiguddannet med fast job, er jeg begyndt at tænke mere over kvaliteten af mine smykker og ure, og favorit mærkerne må helt sikkert være Jane Kønig, Stine A og Line&jo. Hvis jeg køber budgetvenlige smykker er de altid fra Moss Copenhagen. Dem har jeg kun gode erfaringer med.

Jeg har mit elskede Marc by Marc Jacobs ur som jeg er super glad for og det sidste nye ur til samlingen er fra Daniel Wellington. Det har været på min ønskeliste længe og nu kan det endelig pryde mit håndled. Jeg elsker, at det er klassisk og kan sammensættes til både hverdag og fest. Jeg overvejer om jeg skal klikke denne udgave hjem, synes det er så smukt. Hvis du er fristet ligesom jeg, giver rabatkoden 1501katrine, 15% på et valgfrit ur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Jeg har også haft et DW på min ønskeliste længe og blev så glad for at se at det lå under juletræet i december. Det er nemlig så fint, enkelt, klassisk og tidsløst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *