Fra mig til mig; Alexander Wang

Jeg købte en lille julegave til mig selv, da jeg var et smut nede i byen i sidste uge. Jeg synes egentlig ikke, at der var nogle ting på udsalg, der fristede. Det gjorde denne pung fra Alexander Wang dog, som desuden var sat ned med 50%. Er rigtig glad for den og den er allerede taget godt i brug. Faktisk havde loftet, som pungen er købt i, rigtig mange sager fra Alexander Wang, der var sat ned med 50%, inkl. deres basis bluser og T-shirts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

  1. Ih den er fin Katrine og elsker dens mønster 🙂
    Og så er der ikke noget bedre end gaver til sig selv – så ved man at man bliver glad for dem 😀

  2. Man skal aldrig gå ned på gaver til sig selv 🙂 Jeg købte en Chloé parfume til mig selv og lagde under træet, jeg skrev dog at den var fra Guldklumpen, det er vel det man har også har børn for 😉
    Jeg købte også en duft til min mand fra Guldklumpen – så blev han ikke misundelig….haha!

    1. Nej, lige præcis ;). Lyder som fornuftig ting, man skal også udnytte der hvor man kan ;), hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *