Ebay Goodies #20

| Lyskæde 105,- | Taske 47,- | Blonde BH 36,- | Armbånd 6,- |

Det er faktisk ved at være noget tid siden jeg har luret rundt på ebay udover, at jeg har købt et løbearmbånd til min iPhone 6, men det var nu mere fordi jeg ikke gad at betale 200-300 for det her i dk. Blonde bh’en ovenfor har jeg faktisk klikket hjem for 2 mdr siden, men så røg den i vaskemaskinen. Det kunne den ikke holde til! Den sad ellers vildt godt, så må have klikket en ny én hjem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

    1. Ja, det var træls. En tur i hånden havde været bedre :). Men heldigvis var den ikke dyr :-).
      Ja, det synes jeg også er vildt fint 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *