Dagens #105

| JakkeSheinside | BluseMaché | NederdelMoss Copenhagen | TørklædeMoss CopenhagenStøvlerThe Last Conspiracy | Taske – Decadent | UrDanial Wellington | HalskædeBy Caroline Abel |

Et dagens med en del nye ting bortset fra nederdelen som er en gammel sag. Skoene har jeg vist på instagram – det var et kup jeg gjorde mig i butik Sirup, da de havde 70%. De er helt fantastiske at have på og er bløde som smør! Blusen er købt på udsalg, da jeg synes jeg manglede en almindelig langærmet bluse til både bukser og nederdel. Og uret viste jeg i søndags og er så glad for det. Husk, at koden 1501katrine giver en rabatkode på 15% til jer, der lader jer friste.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *