Dagens #104

| Cardigan – Filippa K | Nederdel – Noisy May | T-shirtAsos | Støvler – Moss Copenhagen | TaskeMarkberg |

Et absolut ynglings outfit fra min side af. Jeg elsker min læder nederdel og det at den kan sammensættes på mange forskellige måder. Helt sikkert én af de ting, der forbliver i min garderobe sammen med Filippa K cardiganen. T-shirten er ny og købt i sammenpak med en hvid af slagsen og en helt perfekt basis T-shirt.

I må have en fantastisk dag. Jeg vil smutte på ugens sidste arbejdsdag og nyde, at jeg har fri indtil på mandag 😀

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

28 kommentarer

 1. Du ser lækker ud som altid 😀 ! Kan godt forstå du elsker nederdelen den er også bare så smuk 🙂 Sådan en er også på min ønskeliste ! Som du siger så kan den bare bruges til alt 🙂

 2. Kan godt forstå at det er blandt favoritterne – den nederdel er for lækker!! :)¨
  Og hvor lyder det bare skønt med fri indtil mandag 🙂

 3. Lækkerheden selv! Og den styling er spot on 🙂
  Det er evigheder siden jeg sidst var iført min A-formede lædernederdel – Den må jeg finde frem, så snart jeg kommer hjem i weekenden. Lige nu er jeg nemlig gået i eksamenshi i svigerforældrenes hus, mens de er bortrejst og hvilken luksus – Bortset fra den manglende garderobe!

  Tak for altid inspirerende læsning Katrine – Jeg nyder at læse med og nyder “når der er en undskyldning for en overspringshandling” 🙂

  1. Tak sødeste Ida <3. Er så glad for at du læser med – det betyder rigtig meget.
   Det lyder altså også hyggeligt at kunne tilbringe eksamens perioden i et hus helt for sig selv 😀

   Hehe, er glad for at kunne inspirere dig, både på den ene og anden del 😉

 4. VILDT lækkert outfit! Jeg kan så godt lide din nederdel, og måden du styler den! Jeg har selv en lignende i garderoben, men jeg synes den er alt for “puffet” og umulig at style. Og så ser det bare så nemt ud for dig, hihi.

  Knus Louise-Lykke

  1. Tusind tak søde Louise <3. Hehe jeg bruger den altid, når jeg ikke ved, hvad jeg skal have på, så er sikker på, at du kan gøre det ligeså godt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *