Dagens #103

| KjoleSirup | Cardigan – NoaNoa | Støvler – Moss Copenhagen |

Jeg synes det er ligesom om stormen slet ikke vil forsvinde, for hold da op, hvor det blæste og var møg koldt, da AC og jeg var ude at tage billeder i går, så det er helt svært at få varmen igen, da jeg kom hjem! Nå men til outfittet med en ny kjole fra Sirup til foræringspris. Jeg fandt den hos lagersalg.nu som virkelig har mange lækre sager til meget lave priser. NoaNoa købte jeg sidste år på udsalg og den skal jeg have taget noget mere i brug, for den er så lækker varm at have på her i kulden.

Photos taken by: Anne Cathrine Bro

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

30 kommentarer

  1. Ja det blæser også stadig helt voldsomt i København – dog ikke så meget som igår 🙂
    Cardiganen er jeg jo helt vild med. Hvor er den bare fin 🙂
    Håber at I har fået varmen igen.

    1. Jeg synes godt nok også, at det tager til i dag. Specielt da jeg cyklede hjem fra job!

      Tak for det – efter en kop te, hjalp det på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *